Frank Vander linden Zanger/gitarist

vrijdag 02 februari 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 22
  • -26 11
  • kansentarief 4,4
  • tarief compagnie 22
Genre Muziek

Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. 

Dat doet hij al jaren, meestal met De Mens, maar soms, zoals nu, helemaal alleen, of hoogstens begeleid door meesterpianist David Poltrock.

Onder zijn arm zitten een aantal covers (van De Mens en anderen), maar vooral songs uit zijn solo-albums  Frank Vander linden (met In de walszaal) en Nachtwerk (met het klassieke Ik dacht aan een vrouw), en zeker ook uit een in 2023 te verschijnen werkstuk.

Zonder De Mens schrijft en speelt Frank Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het vloeiend gitaarwerk springt naar voren. De piano van kompaan David Poltrock benadrukt de intieme, diepsnijdende sfeer. De zaal kan lachen én huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek. Intensiteit gegarandeerd. 

Krop. Keel. Zoiets. – in De Morgen

Deze voorstelling (uit de groene kolom) kan je combineren in een pakket! 

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.(vanaf 14 juni 10u kan je een pakket aankopen)

Voor deze voorstelling is Tarief Compagnie geldig. Breng minstens twee 70-plussers mee naar de voorstelling en ontvang een voucher van 10 euro voor Cavea. Lees meer over Tarief Compagnie via deze link.