Who's afraid of Virginia Woolf WOLF WOLF

vrijdag 29 januari 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 16
  • -26 8
  • Kansentarief 3
Genre Theater

Het jonge collectief WOLF WOLF waagde zich aan het stuk der stukken. Hoe kruip je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateurs als Hollywoodsterren werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie in gezogen.

Flor Van Severen, Imke Mol, Mitch Van Landeghem en Naomi van der Horst speelden onder andere bij FC Bergman, Studio Orka, Hof van Eede, Malpertuis en het KIP. Samen vormen ze het nieuwe collectief WOLF WOLF. In hun gezamenlijk werk proberen ze toneelrepertoire vanuit een liefde voor het spelen uit te diepen en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Als vier jonge acteurs aan het einde van hun opleiding bij wijze van masterproef  ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ van Edward Albee spelen, verwacht je niet meteen een klein meesterwerk. Toch komt hun interpretatie aardig dicht in de buurt. Ze bespelen de toneelruimte meesterlijk.  Pieter T’Jonck - pzazz.theater

 

gratis inleiding om 19u