Trash plays Cash Johnny Trash

donderdag 15 februari 20u
De Klaproos
  • ticket 16
  • -26 8
  • kansentarief 3,2
Genre Muziek

De zoveelste ode aan Johnny Cash? Nee, hoor! Of misschien wel, maar dan wel een eigenzinnige. Johnny Trash gebruikt zijn adoratie voor zijn bijna-naamgenoot als inspiratie voor zijn nieuwste comedyshow, waarin jeugdsentiment, Vlaamse helden en ex-vriendinnen een hoofdrol spelen.

In 2013 won Johnny Trash brons tijdens Belgium's Got Talent, nadat hij eerder al finalist van Cabaret Concours Vlaanderen en halve finalist van Humo's Comedy Cup werd. Sindsdien deelde hij regelmatig het podium met grote namen als Kamagurka, Bart Cannaerts en Alex Agnew, tourde samen met Nigel Williams en stond twee seizoenen lang naast Bert Gabriëls tijdens diens #Eindejaarsconference. Daarnaast is hij ook een vaste waarde bij de Nerdland-podcast.

Johnny Trash, meer dan een grap en een gitaar.

Comedyzanger Johnny Trash deed in Belgium's Got Talent waar hij het best in is: de lachers én jury op zijn hand krijgen met een liedje. – in Het Nieuwsblad

Koop een voordelig Klaproos-abonnement vanaf 31 mei 10u. De losse ticketverkoop voor de voorstellingen in de Klaproos start op 14 juni om 10u.

Locatie

De Klaproos
Stationsstraat 20
9850 Deinze (Landegem)
Toon op kaart