Ten Dries in concert Berlaen from Zulte en special guest Raymond van het Groenewoud

zaterdag 14 oktober 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 27

BERLAEN is het soloproject van professionele bassist Wouter Berlaen uit Zulte. Al meer dan 20 jaar voorziet hij nationale helden én internationale sterren van Lage Tonen: van De Laatste Showband over Mama’s Jasje tot zelfs Chaka Khan! Momenteel tourt hij als vaste bassist met Levende Legende Raymond Van Het Groenewoud.

Sinds 2011 laat hij als singer-songwriter van zich horen in zijn Zultse dialect. Oorwurmen als “Oe ver’est nog?”“Brengt ui zuster mee” en “Oltijd blijv’n goan" haalden schaamteloos de nationale ether via Radio 1 en Radio 2 én ze leverden de Zultenaar concerten op in het Sportpaleis op Nekka Nacht, op prestigieuze festivals als Dranouter, Boterhammen in het Park (AB), Kneistival, Maanrock en in talloze clubs & theaters.

Zijn nieuwe plaat zal ’t Gesproken Dagblad heten en deze vijfde langspeler komt hij exclusief live met zijn band voorstellen in het Leietheater van Deinze. Met beide voeten in zijn geboortestreek dus. En als klap op de vuurpijl komt Raymond als gastzanger de BERLAEN albumrelease mee kracht bijzetten. Zultse meezingers aangevuld met Nederlandstalige oerklassiekers, als dat geen feest wordt!

Organisatie

Ten Dries
Website
www.tendries.be