Literair Bal

vrijdag 27 oktober 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 18
  • -26 9
  • kansentarief 3,6
  • tarief compagnie 18
Genre Literatuur

Na een succesvolle eerste editie in 2021 organiseren we voor de tweede keer een literair bal, een hoogmis voor de literatuurliefhebbers. Samen met Bibliotheek Deinze en Letters & Co nodigen we opnieuw gasten uit om duimen en vingers bij af te likken, van debutanten tot populaire auteurs. Deze auteurs brachten recent een nieuwe roman uit of komen met een nieuwe klepper in het najaar: Maud Vanhauwaert, Peter Terrin, Bart Moeyaert, Lize Spit en Jaap Robben. Kersvers stadsdichter Jana Arns komt bovendien haar eerste stadsgedicht voorstellen.  Radiopresentatrice Tine De Donder (Klara) voelt hen aan de tand over hun nieuwste boek en hun reeds afgelegde parcours. Het geheel wordt aan elkaar gezongen door Esmé Bos en Deinzenaar Bart Voet. Illustrator Sassafras De Bruyn zal tijdens de voorstelling live tekenen.

Verwacht een avond met boeiende sofagesprekken opgeluisterd met livemuziek. Een feest voor boekenwurmen en cultuurliefhebbers!

Deze voorstelling (uit de blauwe kolom) kan je combineren in een pakket! 

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.(vanaf 14 juni 10u kan je een pakket aankopen)

Voor deze voorstelling is Tarief Compagnie geldig. Breng minstens twee 70-plussers mee naar de voorstelling en ontvang een voucher van 10 euro voor Cavea. Lees meer over Tarief Compagnie via deze link.