Kleine Helden Rudi Vranckx, Wigbert, Patrick Riguelle e.a.

woensdag 06 december 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 22
  • -26 11
  • kansentarief 4,4
  • tarief compagnie 22
Genre Muziek

"Een ontdekkingsreis langs 35 jaar oorlog, bevrijding, verzet en hoop. In al die jaren ben ik op zoek gegaan naar de stem van kleine helden in hun moedige bescheiden daden van verzet, druppels op de gloeiend hete plaat. Vaak, bijna altijd, in de duisternis van de nacht, klinkt er daarbij muziek. Soms weemoedig, vaak opstandig. Het is een taal die ons allemaal verbindt. Laat me u meenemen op een tocht vol verhalen, getuigenissen, herinneringen van jaren aan het front. Van de val van de Muur tot Oekraïne, een persoonlijke geschiedenis in muziek en beeld." - Rudi Vranckx

In de beklijvende voorstelling Kleine Helden selecteert oorlogsverslaggever Rudi Vranckx samen met muzikanten Wigbert, Elsje Helewaut, Gertjan Van Hellemont en Serge Feys passende songs bij zijn aangrijpende verhalen en beelden. Liederen van o.a. Billy Joel, John Lennon, Patti Smith, Phil Collins, Procul Harum, Billie Holiday en zelfs een vleugje Bach. In Kleine helden geeft dit gezelschap een gezicht en een stem aan gewone mensen die in de moeilijkste omstandigheden boven zichzelf uitstijgen en het verschil maken in hun eigen leven en dat van anderen. Verwacht een inspirerende en hoopvolle voorstelling!

Deze voorstelling (uit de groene kolom) kan je combineren in een pakket! 

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.(vanaf 14 juni 10u kan je een pakket aankopen)

Voor deze voorstelling is Tarief Compagnie geldig. Breng minstens twee 70-plussers mee naar de voorstelling en ontvang een voucher van 10 euro voor Cavea. Lees meer over Tarief Compagnie via deze link.