DeinzeLacht: Nigel Williams 70 rpm

zaterdag 25 januari 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 22
Tickets vanaf wo 16 oktober 00u
Genre Comedy

De titel van de nieuwe zaalshow van Nigel Williams zegt weinig, maar tegelijkertijd alles. Nigel is een oude rot in het vak. Hij heeft er 10 avondshows opzitten en draait nog op volle toeren, aan 70 rpm om precies te zijn.

Wie hem kent, weet dat hij een passie heeft voor het vak en zich vol overgave stort op elk optreden.

In 70 rpm neemt hij je mee achter de schermen van zijn eigen hoofd. Hij geeft je inkijk in hoe hij zich in de loop van de jaren heeft moeten aanpassen of zelfs heeft moeten heruitvinden om mee te kunnen gaan met de evolutie die sneller en sneller raast richting …?

Leeftijd is niet alleen een nummer, maar ook een verzameling meningen, vooroordelen en nostalgische mythes die ons parten spelen bij het heruitvinden van onszelf. Dit levert een fikse portie humor op.

Nigel is 70 en nog lang niet uitgepraat.

De voorstelling bulkt opnieuw van de Franse chansons de nos rêves en van de ironische Vlaamse humor, waarbij de Gentse toets niet ontbreekt. Daarbovenop goochelen de vijf van Les Quatre met radiofrequenties, telefoonlijnen, wachtmuziekjes en verzoeknummers en kleuren ze ver buiten de lijntjes, met de medewerking van het publiek. Embarquez en feest gewoon mee! 't Is cabaret, 't is theater, 't is à la française op zijn Vlaams: 't is Entre Les Lignes!

Een abonnement voor DeinzeLacht kan je nu al aankopen.

Losse tickets zijn verkrijgbaar vanaf 16 oktober.

KOOP HIER JE ABONNEMENT VOOR DEINZELACHT

Organisatie

Cultuursmakers Deinze i.s.m. Stad Deinze
Priester Joris Eeckhoutlaan 25 , 9800 Deinze
Website
http://www.deinzelacht.be