Remember The Dragons... (11+) BERLIN, Kopergietery, hetpaleis

woensdag 19 februari 15u
  • -26 11
  • ouders en begeleiders gratis
Genre Familievoorstelling

In Remember the dragons… dompelt BERLIN je onder in een bad van verhalen die té absurd lijken om waar te zijn. Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een Deense jongen weet al sinds zijn 4de dat hij liever een meisje wil zijn. Een leeftijdsgenoot uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels. ‘s Nachts, in het grootste geheim. Waar of niet waar? En waar komt dat ruimtemannetje nu ineens vandaan?

Remember the dragons… is een video-installatievoorstelling voor jong publiek. Een enorme tafel met dertig schermen biedt plaats aan evenveel kijkers die houden van straffe verhalen.
De voorstelling is gebaseerd op BERLINs succesverhaal Perhaps all the dragons…, dat ondertussen meer dan 590 opvoeringen op de teller heeft staan. 

Opgelet! Remember the dragons…  is een feest van de leugen, enkel toegankelijk voor jongeren! Ouders en begeleiders zijn welkom in een bijzondere wachtruimte met liveverbinding met de zaal. Een ruimte die achteraf meer zal hebben betekend dan je je nu kan inbeelden.

Remember the dragons…. laat jongeren en volwassenen de verhalen vanuit verschillende perspectieven bekijken en stuurt hen naar huis met een bijzondere reeks gedeelde herinneringen én een prachtig fonkelende maansteen.