Een uur cultuur (geannuleerd) met Charlotte van den Broek

zondag 08 november 11u
Leietheater - Kleine Zaal
  • ticket 5
  • Kansentarief 1

Omwille van de verstrengde veiligheidsmaatregelen i.f.v. COVID-19 werd deze voorstelling geannuleerd. Tickethouders worden per mail op de hoogte gehouden.

In 2015 debuteerde Charlotte van den Broek (1991) als dichter met Kameleon, een bundel die met de Herman de Coninck Debuutprijs werd bekroond. Eerder publiceerde ze al poëzie in Het Liegend Konijn en in De Revisor. Voor haar tweede dichtbundel, Nachtroer (2017), genomineerd voor de laatste VSB Poëzieprijs, ontving ze de Paul Snoekprijs. In 2019 verscheen haar prozadebuut Waagstukken. Het boek bevat dertien teksten over tragische architecten die zelfmoord pleegden op of in een door hen ontworpen gebouw, of omwille van dat gebouw. Carlos Alleene gaat met Charlotte van den Broeck in gesprek op zondag 8 november in het Leietheater om 11u.

Een uur cultuur zorgt voor een reeks culturele aperitiefgesprekken op zondagmorgen. Op een ongedwongen manier genieten we van dieptegesprekken over diverse thema’s, gemodereerd door twee klasbakken uit eigen stad: Yves Van Durme en Carlos Alleene.