Sono io? Circus Ronaldo

zondag 25 augustus 19u
het Kaandelpark
  • ticket 22
  • -26 11
  • kansentarief UiTPAS 4,4
Genre Circus

Na de passage van de voltallige familie Ronaldo vorig jaar slaat Circus Ronaldo nu z’n tent op in onze tuin voor een intiemere voorstelling met vader en zoon. Via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen. Vader Danny lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren. Zoon Pepijn zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus gecreëerd door zijn vader en de wereld daarbuiten. Sono io? is een zoektocht naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Een verrassend, geestig, rakend en bloedmooi portret van een vader-zoonrelatie. – in Knack

Sono io? is ook een speelse satire op de eergierige circusartiest – en daarin bewijzen de Ronaldo’s opnieuw theatraal te charmeren, waardoor hun expressieve interactie doet denken aan de stille mime van Chaplin en co. - in De Standaard

  • Sono io? werd verkozen tot beste theatervoorstelling van 2022 door het Theaterfestival en Pepijn Ronaldo werd verkozen als meest gewaardeerde acteur van 2022 door de Acteursgilde.

Deze voorstelling (uit de oranje kolom) kan je combineren in een pakket! 

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.(vanaf 7 juni 10u kan je een pakket aankopen)

Locatie

het Kaandelpark
Mouterijdreef
9800 Deinze
Toon op kaart

Leeftijd

vanaf 12 jaar