jarDeins: Skyblasters & The Northman

zaterdag 24 september 19u
jarDeins on tour
  • ticket 10
Genre Muziek

Na het succes van de openluchtfilms in de zomer van 2020, pikken we de draad terug op en haalt Leietheater het cinemascherm naar buiten! Een goedgevulde zomer vol reisjes en evenementen zindert nog na. Geen zorgen, Leietheater zorgt voor een nazomer met ontspannende filmavonden en sfeervolle muziek. Dit jaar wordt het scherm opgetrokken in Landegem! Leietheater zorgt voor de film, muziek en comfortabele strandstoelen en jij voor de drank! Breng zelf een frigobox en dekentje mee en geniet van een ontspannende filmavond met een streepje muziek voor het donker wordt. 

19u concert: The Skyblasters

Skyblasters toeren elektrisch met een opzwepende blend van reggae en wereldmuziek! Ze doen het voortaan met elektrische gitaren, een nieuw blazers-trio, stomende Afrikaanse percussie, een flard toasting in a Rub-a-Dub style en produceren vurige, nieuwe songs aanstekelijke klassiekers. Pompende beats verzekerd, zanger Eduard en toaster Prince Far Out hitsen zoals vanouds het publiek op! De Skyblasters zorgen voor sfeer en ambiance op ieder podium onder toeziend oog van (wijlen) Mr. President pdw.

20u30 film: The Northman

Van de visionaire regisseur Robert Eggers komt THE NORTHMAN, een epos vol actie dat een jonge Vikingprins volgt op zijn zoektocht om de moord op zijn vader te wreken. Met een all-star cast bestaande uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

‘The Northman’ is een schitterende vikingfilm. ... Bovenal is The Northman een verschrikkelijk amusant en een amusant verschrikkelijk epos dat lichaam en geest reinigt, en iets vertelt over de cyclus van geweld, en hoe die te doorbreken. ★★★★ in De Standaard

‘The Northman’ geeft precies wat men van een Vikingepos mag verwachten: gitzwarte dromen en blote basten druipend van het bloed. ★★★★ in Humo

Locatie

jarDeins on tour
Stationsstraat 19
9850 Landegem
Toon op kaart