BITBYBIT

zondag 18 september 19u
op locatie
  • ticket 20
  • +65 18
  • -18 10
  • -26 16

Deze spectaculaire circusvoorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival en we nemen jullie dan ook graag mee naar Gent! De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. 

BITBYBIT verenigt een klassieke circustechniek (Jaws of Steel) met een beeldend verhaal over twee onafscheidelijke broers, Simon en Vincent Bruyninckx. Ze spelen een gevaarlijk spel van aantrekken en afstoten, op de grens van hun fysieke vermogen en slechts enkele centimeters van het publiek verwijderd. Hun sensitieve en spectaculaire tweestrijd zorgt voor een adembenemende voorstelling voor het hele gezin (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar). 
De hyperfysieke regie (Kasper Vandenberghe van MOVEDBYMATTER) en zinderende soundtrack (Dijf Sanders) maken BITBYBIT tot een rituele ervaring, tot een evenwichtsoefening tussen vallen en veerkracht tonen, dankzij een verbondenheid die zo intens en onvoorwaardelijk is dat ze de beperkingen van onze anderhalvemetermaatschappij kan overstijgen.

Bitbybit is een erg spectaculair en spannend, maar ook teder circusduet. - De Standaard

Tand om Tand? … Het levert een circusact op die balanceert tussen spektakel en tederheid met de toepasselijke titel: Bitbybit. - Het Nieuwsblad

Locatie

op locatie
op locatie
9000 Gent
Toon op kaart