Mount Average Julian Hetzel / Campo

vrijdag 21 april 19u
Brielpoort
  • ticket 18
  • -26 9
  • Kansentarief 3,6
Genre Theater

Welkom in Mount Average. Tijdens dit parcours neemt Julian Hetzel ons mee op een fabrieksbezoek dat ons confronteert met onze eigen ideologieën. Dit keer vermaalt de theatermaker standbeelden van heersers, dictators en tirannen tot pulp om ze een zinvolle nieuwe invulling te geven. Mount Average stelt verworven rechten, tradities, privileges en rijkdom, ideologieën en totalitaire ideeën in vraag, aspecten die elke (postkoloniale) maatschappij met zich meedraagt. In deze industriële omgeving zorgt de clash tussen het statische verleden en het fluïde heden voor een productieve frictie die heel wat stof doet opwaaien.

Julian Hetzels performances zijn pogingen om de wereld te ontrafelen, terwijl hij strategieën probeert aan te reiken om ze te kunnen transformeren. In zijn werk geeft hij speculatieve methodes die ons zowel met de trauma’s van het verleden, als met de uitdagingen van het heden leren om te gaan. De toekomst ligt in onze handen.

Mount Average is een parcours, waarbij je telkens per 4 binnen kan, per tijdslot van 10 minuten. Het totale parcours duurt ongeveer 70 minuten.

Geniale vondst. - in Theaterkrant
De installatie Mount Average roept op tot reflectie. ★★★★ in Volkskrant

Deze voorstelling (uit de groene kolom) kan je combineren in een pakket!

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.

Locatie

Brielpoort
Lucien Matthyslaan 9
9800 Deinze
Toon op kaart