Achteraf niet komen huilen Robrecht Vanden Thoren

donderdag 16 maart 20u
De Klaproos
  • ticket 16
  • -26 8
  • Kansentarief 3,2
Genre Comedy

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Na zijn stukgelopen huwelijk voelt hij eindelijk weer hoop. Er is goesting en veerkracht. Toch mist hij nog wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Maar wanneer hij opnieuw de wereld in gaat is die nogal veranderd, merkt hij. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd. Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs.

Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Maar na twee weken blijft het stil aan de andere kant. De onzekerheid slaat toe. Tot hij al zijn fouten glashelder ziet. Tijdens de voorstelling komen we er zonder meer het fijne van te weten!

In Achteraf niet komen huilen toont Robrecht Vanden Thoren dat het cabaretiervak geen bevlieging is maar een thuiskomen. Wat een feest van een voorstelling levert hij af! … Robrecht Vanden Thoren lanceert zichzelf met woorden en speelt vervolgens de sterren van de hemel...Hij trakteert op prachtige zinnen, leeft zich geweldig uit in het vertolken van alle types die zijn levenspad kruisen en zet zijn ervaring als acteur maximaal in om niet alleen met woorden maar ook met zijn lijf te vertellen. ★★★★ in Knack Focus 

Locatie

De Klaproos
Stationsstraat 20
9850 Deinze (Landegem)
Toon op kaart