DWARS meer dan een muziekfestival

zaterdag 04 maart 20u
Leietheater - Foyer
  • ticket 16
  • -26 8
  • Kansentarief 3,2
Genre Muziek

Acht specialisten nemen Leietheater over en sluiten zichzelf één dag op in Leietheater. Doel: zorgen voor de meest beklijvende cultuurervaring ooit. Zal hun zorgvuldig uitgekiende plan volstaan om de speciale eenheden van de cultuurpolitie om de Brieltuin te leiden? Met slechts 1 ticket betreed je een eigenzinnig universum van muziek, streetart, film en (ver)beeldende kunst.

Verwacht je aan een hele avond vol muzikale en beeldende verrassingen in alle krochten van Leietheater.

CLUES zal Clues zijn en onder de noemer Clues Belgique eigenzinnige dansmuziek brengen door dj’s met karakter.

Lukas Gevaert (filmmaker, student RITS) stelt de doordringende blik van realiteit en illusie in vraag.  Kijken en bekeken worden door het medium video.

Justine Demarey (filmmaker) toont ‘Putting the pieces together’, waarbij we je uitnodigen in een ruimte waar de nutteloosheid centraal staat. Maar kunnen we het ons nog wel permitteren om ons te nestelen in dit zinloos bestaan?

cultuursmakers zorgt voor muzikale en visuele landschappen die je meenemen op een avontuurlijke reis. Verhalen verteld door visuals, elektronica, samples en ambient synths.

Arscene vzw: Een warme wind raakt gevoelige snaren. Kleppen strijken trapsgewijs neer. Een stem verovert … Wie betovert …?

Miracle tovert de kleine zaal van Leietheater om tot een mini-Brielpoort, inclusief de sfeer en de muziek van de hoogdagen!

Kraft collective maakt een kruisbestuiving tussen luistermuziek en beeldende kunst. Ga zitten, dompel je mee onder, vertraag, geniet.

Platvvorm zorgt voor De Verbinding, (ver)beeldende kunst tussen de verschillende ruimten.