BeatleStory 60 years door Miracle vzw

donderdag 24 november 20u
Leietheater - Grote Zaal
  • ticket 23
Genre Muziek

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon.

BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer! De liedjes van The Beatles hoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectief geheugen. De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten.

De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four.

“BeatleStory 60 Years” houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

Organisatie

Miracle vzw
Website
http://www.miraclevzw.be/