Cools & Zonen (try-out) Hans Cools

donderdag 17 november 20u
De Klaproos
  • ticket 16
  • -26 8
  • Kansentarief 3,2
Genre Comedy

Hans Cools won in 2019 de Lunatic Comedy Award en is sindsdien dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. Hij is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar.

Ondertussen heeft hij een gezin en het moderne leven doet hem anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is en het online leven nog onontgonnen terrein is.

Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en te wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Lunatic Comedy Award-winnaar Stijn Vandermeeren neemt de warm-up voor zijn rekening. Zijn snedige standup-comedy met beschouwingen over de dingen des levens, grappige imitaties, zelfs indrukwekkende zanglijnen is een perfect voorprogramma voor Hans Cools. 

Locatie

De Klaproos
Stationsstraat 20
9850 Deinze (Landegem)
Toon op kaart