Jef Neve & Natalia - on tour

woensdag 18 december 21u
  • ticket 45
Genre Muziek

Lions Club Deinze presenteert, ten voordele van hun lokale sociale doelen, in en rond Deinze, Jef Neve & Natalia on Tour!

“Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden?” Het lijkt misschien één of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-format, maar niks is minder waar. Deze twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve, muzikale verrassing er vanaf. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten. Nieuw voor allebei, uit hun eigen comfortzone getrokken, één en al oor voor elkaar en elkaars muziek. Jef Neve ging op zoek naar manieren om de songs van Natalia uit te puren, te strippen en zo te bewerken dat ze u, samen met een ongelofelijk indrukwekkende liveband, helemaal van uw sokken blazen. Maar naast die songs is er ook ruimte voor eigen werk van Jef Neve, zelfs voor Mozart, Débussy en Messiaen!!

Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist-componist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties en bovenal prachtige muziek.