MELVIUS aan de Leie Ballet Dommage

donderdag 30 september 19u
De Molens
  • ticket 6
  • -26 6
  • Kansentarief 1,2
Genre Theater

In de traditie van de reizende troubadours fietst Ballet Dommage, gepakt en gezakt, een maand langs de oevers van de Leie. Vertrekkend uit Menen, fietsen ze langs Kortrijk, Harelbeke en Waregem tot ze eindhalte Deinze bereiken.

‘OMG, we zijn getroffen door een RAMP!’ Op 29 en 30 september dwaalt het avontuurlijk theatergezelschap Ballet Dommage door de straten van Deinze. Een volgestapelde parade doolt rond, een bode scandeert leuzen over hoop en een tienkoppig koor bezingt genade in jouw voortuin. ’t Is allemaal kommer en kwel. Of toch niet?

MELVIUS aan de Leie is een absurdistisch locatieproject met bijzondere ontmoetingen. Of je nu buurtbewoner bent of toevallige passant, aan deze belevenis ontkom je niet. En als kers op de taart ben je welkom op het catastrofaal slotspektakel op een braakliggend terrein.

Een project in samenwerking met CC De Steiger, Schouwburg Kortrijk, CC Het Spoor, CC De Schakel, Uit in Zuidwest en Cultuurregio LeieSchelde, CC De Steiger Menen, Spoor Harelbeke, Schakel Waregem

Locatie

De Molens
Tolpoortstraat
9800 Deinze
Toon op kaart