Leietheater

Tickets

Ticketverkoop seizoen 2019-2020

GA NAAR DE TICKETSHOP

Hoe koop ik tickets?

Via de website

Vermijd wachtrijen aan de kassa en bestel je ticket online. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met QR-code van je ticket. Geen printer? Of spaar je liever het milieu? Je hoeft geen tickets meer te printen, toon eenvoudigweg je telefoon aan de ingang!

Aan de onthaalbalie

Onze onthaalmedewerkers doen de bestelling voor jou. Je krijgt na betaling je geprinte tickets mee. Vanaf september is de onthaalbalie van Leietheater open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 14 u tot 16 u. Daarvoor kan je terecht bij de dienst cultuur en evenementen in het Leietheater.

Ticketprijzen

Leietheater kiest bewust voor democratische prijzen voor iedereen. Kom je geregeld naar Leietheater of kan je moeilijk kiezen uit het ruime aanbod? Dan zijn onze pakketten iets voor jou! Geniet van een voordelig tarief voor een door ons uitgekozen combinatie van vijf voorstellingen. Je kan voor één of meerdere van deze pakketformules kiezen.

Omdat we bezoekers jonger dan 26 jaar extra willen motiveren bieden we hen een fikse korting aan van 50% op bijna alle voorstellingen. Deze prijs staat steeds vermeld in de brochure en op de website wanneer deze van toepassing is.

Familievoorstellingen kosten standaard € 14 voor volwassenen en € 7 voor kinderen, tenzij anders vermeld.

Er is een volumekorting van 10 % bij de gelijktijdige aankoop van meer dan 20 tickets voor dezelfde voorstelling aan basisprijs. Deze korting is echter niet combineerbaar met andere kortingen op de ticketprijzen. 

Heb je als inwoner van Deinze recht op een leefloon, equivalent leefloon of ben je in budgetbeheer of collectieve schuldenregeling via het sociaal huis Deinze? Dan kan je de voorstellingen zien aan verminderde prijs. Ga langs bij het Sociaal Huis voor meer informatie.

Heb je als inwoner van Deinze een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit of ben je werknemer in een sociale of beschutte werkplaats? Ook dan kan je de voorstellingen zien aan verminderde prijs. Breng bij aankoop van de tickets een mutualiteitsbriefje of attest mee.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Raadpleeg hier de volledige verkoopsvoorwaarden. De opgesomde tarieven en formules zijn enkel van toepassing op voorstellingen en activiteiten die georganiseerd worden door Leietheater. ‘Te gast’ voorstellingen zijn activiteiten van derden. Cadeaubonnen, reductietarieven en pakketprijzen van Leietheater zijn hierop niet van toepassing.

Je kan het zaalplan van Leietheater met 450 stoelen hier downloaden. De zichtbaarheid is tot achterin de zaal gegarandeerd. Het ticketsysteem geeft je online steeds de best beschikbare plaatsen.

Toegankelijkheid

Leietheater is vlot toegankelijk voor iedereen. Alle ingangen voor de grote en de kleine zaal liggen op de begane grond. Er is een automatische toegangsdeur en zowel in het publieke gedeelte als in het café-restaurant zijn toiletten voorzien op de begane grond. Wens je naar de eerste verdieping te gaan, maak dan gebruik van de lift achter het onthaal.

Slechthorend

Leietheater is voorzien van luisterhulp en biedt ondersteuning aan auditief gehandicapten. Om een hogere kwaliteit aan de gebruikers van het systeem aan te bieden, zal de gehele signaalweg stereo worden uitgevoerd. Stereo biedt de gebruiker meer ruimtelijkheid en draagt bij tot een betere ervaring van muziek. Gebruikers met een gehoorapparaat op basis van een luisterspoel kunnen ook van dit systeem gebruikmaken. Ook in stereo, middels stereo-oorhaakjes.