Leietheater

Menu seizoensopening

Het eerste seizoen van Leietheater zetten we in met een menu van uitzonderlijke talenten en unieke smaakcombinaties. We verklappen nu al dat het geen klassieke voorstellingen worden… Wat mag je verwachten? Een ontspannen sfeer in een gloednieuw gebouw samen met jouw vrienden en familie.

We bieden op vrijdag en zaterdag een avondvullend programma aan, reserveren voor beide voorstellingen op dezelfde avond is aan te raden.

Op vrijdag gooien we vanaf 17 u. de deuren open voor een afterworkdrankje in ons café-restaurant. Om 19 u. start de eerste voorstelling, breng hiervoor een stuk groente en eventueel een leesbril mee. P.S.: Je zal geen honger lijden. Aansluitend om 21 u. eindigen we met een drieluik van een ritueel, een installatie en een vertelling rond berekende waaghalzerij.

Op zaterdag maken we om 20 u. kennis met figuren die ons doen denken aan The Stig uit het bekende autoprogramma Top Gear, maar daar houdt – op een racegeluid na – de vergelijking op. Heel veel verschillende stoelen zijn de kern van dit beeldend theater, meer zeggen we voorlopig niet. Om 21.30 u. duiken we in de muzikale wereld van talloze personages gemaakt uit papier-maché. Nooit eerder ga je je ogen zoveel de kost gegeven hebben tijdens een ‘theaterconcert’ of hoe we dit ook mogen noemen…

‘s Zondags drinken we onze vertrouwde kop koffie tijdens Een uur cultuur, waarbij één van de gastheren voor één keer de geïnterviewde wordt. In de namiddag nodigen we alle families met kinderen vanaf vijf jaar uit voor een voorstelling over feminisme. Zo brengen we onze bezoekers van morgen, respect voor de vrouw bij.

Koop je tickets

Seizoensopenerpagina klein