Leietheater

Wij zetten eind augustus de poort van het gloednieuwe Leietheater voor jullie open. Maar… deze poort is niet op één dag gebouwd. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

De Franse beeldende kunstenaar Olivier Grossetête ontwierp speciaal voor de opening van Leietheater, geïnspireerd door de lokale gebouwen en geschiedenis, een monumentale poort. Deze poort zal gebouwd worden met honderden kartonnen dozen en kilometers plakband. Én daarvoor zijn wij op zoek naar helpende handen. Een voorbeeld van een eerder gelijkaardig project van de kunstenaar vind je hieronder.

 

Onder ons motto “samen maken we de kunst”, betrekken wij dus graag jou hierbij!

Wil je graag alleen, met je familie, je vrienden, je klas, je vereniging of je collega’s meebouwen aan dit onvergetelijke project? Schrijf je dan in voor één (of meerdere) van onze 9 workshops van 26 tot en met 30 augustus telkens van 9-12 u en/of 13-17 u. Graag zien we jullie dan terug op de grote constructiedag op 31 augustus om alle onderdelen te assembleren.

Workshop:

  1. deelnemers verwelkomen
  2. voorstelling van foto en video
  3. voorstelling van de plannen
  4. bouwen van de elementen: deuren, bogen, daken
  5. bouwelementen stockeren

Wat krijg je in ruil? Een ongelofelijk teamgevoel, een primeurkennismaking met het gebouw én natuurlijk ook een hapje en een drankje.

Wij hopen op jullie medewerking!

Schrijf je in voor het openingsevent