Leietheater

£¥€$ - Ontroerend Goed

Je kan lies zien in de titel, of eyes, of pond, yen, euro en dollar. Hoe dan ook, leugens of valuta, het gaat over geld. Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeldbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen. Voor één avond mag je in hun stoel plaatsnemen. You call the shots. Je staat in het ...

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Basistarief: 24,00 €; -26 jaar: 12,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Je kan lies zien in de titel, of eyes, of pond, yen, euro en dollar. Hoe dan ook, leugens of valuta, het gaat over geld.

Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeldbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen.

Voor één avond mag je in hun stoel plaatsnemen. You call the shots. Je staat in het centrum van ons economisch systeem. Je bepaalt elke koers.

Na de Personal Trilogy (The Smile off your Face, Intern & A Game of You), waar jouw zelfkennis een-op-een op de proef gesteld werd, en de confrontatie met jouw stemgedrag in Fight Night, richt Ontroerend Goed zijn pijlen ditmaal op wat echt waarde heeft: geld.

Veel experts zeggen dat, als we allen zouden beseffen wat geld echt betekent, er een revolutie zou uitbreken. Het hele systeem zou imploderen want het vertrouwen, dat essentieel is, zou verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Schuif mee aan tafel en bespeel het systeem van binnenuit. Wie weet kan je van de wereld een betere plek maken, eerlijker, verantwoordelijker, want je zal het zeker en vast anders doen. Toch?

P.S. Als je komt, gelieve geld mee te nemen. Cash, want we vertrouwen de pixels op het scherm niet, die ons vertellen hoeveel geld je zogezegd bezit.

REGIE: Alexander Devriendt
SCRIPT: Joeri Smet, Angelo Tijssens, Karolien De Bleser, Alexander Devriendt
SPEL: Joeri Smet, Angelo Tijssens, Karolien De Bleser, Samir Veen, Hannah Boer, Aurélie Lannoy, Joeri Heegstra, Britt Bakker, Charlotte De Bruyne, Bastiaan Vandendriessche, Robin Keyaert, Max Wind, Sjef van Schie, Aaron Gordon, Eliane Zwart, Tiffer Hutchings, Leonore Spee, Luca Bryssinck, Marieke Anthoni, Mitch Van Landeghem, Nora Ramakers

BEELD Thomas Dhaenens

Bron: UiTinVlaanderen.be