Leietheater

Kadrage - Tuning People

Twee mannen zijn ingekaderd. Geframed. Wanneer ze het kader waar ze in staan neerhalen, komt het volgende kader er al aan. Keer op keer komt een reeks absurde en concrete situaties pop-upgewijs voorbij. Elk beeld dat hen vormt, overkomt hen. Telkens weer proberen de mannen aan de verwachtingen te voldoen en het spel te spelen. Ze willen zich van hun beste kant laten zien en zich zo charmant ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Twee mannen zijn ingekaderd. Geframed. Wanneer ze het kader waar ze in staan neerhalen, komt het volgende kader er al aan. Keer op keer komt een reeks absurde en concrete situaties pop-upgewijs voorbij. Elk beeld dat hen vormt, overkomt hen. Telkens weer proberen de mannen aan de verwachtingen te voldoen en het spel te spelen. Ze willen zich van hun beste kant laten zien en zich zo charmant mogelijk presenteren. Zo verhouden ze zich steeds anders tegenover hun nieuwe situatie, elkaar en het publiek. Ze balanceren tussen egoisme en samenhorigheid, competitie en vereniging.

Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke dompelen zich onder in de wereld van de slapstick. Kadrage is fysiek en beeldend theater in een 30-tal kaders.

SPEL Peter Vandemeulebroecke, Jef Van gestel
BEELD

Bron: UiTinVlaanderen.be