Leietheater

Het Zwarte Woud Forever - De Nwe Tijd

Het Zwarte Woud Forever is een locatievoorstelling over het einde van de wereld. Hoe moet je overleven in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden? Brengen we onze dagen door met doemdenken en het verzamelen van survival skills, watervaste lucifers en corned beef, of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde? Vergeet de Mayakalenders, de economische crisis, ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 11,00 €

Waar

Sint-Martinuskerk Desselgem
Liebaardstraat, 8792 Desselgem

Organisatie

Leietheater

Het Zwarte Woud Forever is een locatievoorstelling over het einde van de wereld. Hoe moet je overleven in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden? Brengen we onze dagen door met doemdenken en het verzamelen van survival skills, watervaste lucifers en corned beef, of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde?

Vergeet de Mayakalenders, de economische crisis, vergeet de opwarming van de aarde, de omkering van de polen, de zondvloed, de tsunami's en de zonnestormen. Elke dag stort er ergens wel een wereld in. De vraag is: hoe gaan we samen ten onder?

Een komische, wervelende monoloog van een individu die de strijd aangaat met het massale doemdenken in tijden van crisis. Met als drijvende kracht een hartverwarmende kerstgedachte.

SPEL Suzanne Grotenhuis
EEN SAMENWERKING met CC De Schakel Waregem m.m.v. CC De Spil Roeselare, CC Het Spoor Harelbeke en Schouwburg Kortrijk i.k.v. Bij De Buren
BEELD Alexander Daems

Bron: UiTinVlaanderen.be